pszczeli

Wyświetlanie wszystkich 8 wyników

  • Miód Manuka 250+ 250g

    Miód Manuka 250+ 250g

    106 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.

  • Miód Manuka 250+ 500g

    Miód Manuka 250+ 500g

    174 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.

  • Miód Manuka MGO 100+ 500g

    Miód Manuka MGO 100+ 500g

    139 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.

  • Miód Manuka MGO 30+ 500g

    Miód Manuka MGO 30+ 500g

    89 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie 30 mg/kg.

  • Miód Manuka MGO 400+ 1000g

    Miód Manuka MGO 400+ 1000g

    476 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.

  • Miód Manuka MGO 400+ 250g

    Miód Manuka MGO 400+ 250g

    135 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.

  • Miód Manuka MGO 400+ 500g

    Miód Manuka MGO 400+ 500g

    258 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.

  • Miód Manuka MGO 550+ 500g

    Miód Manuka MGO 550+ 500g

    417 

    Miody zawierające aktywny składnik z krzewu Manuka – methylglyoxal, który jest odpowiedzialny za antybakteryjne działanie miodu. Methylglyoxal w Miodach Manuka osiąga natężenie od 100 do 1000 mg/kg.